Arbëri

FAZ shkruan për marrëveshjen për të burgosur mes Danimarkës e Kosovës

Burgu në Gjilan
Foto: Getty
 

Gazeta gjermane Frankfurter Allgemeine Zeitung ka shkruar një artikull për marrëveshjen mes Danimarkës dhe Kosovës për të burgosur.

Me marrëveshjen e nënshkruar që kap vlerën e 210 milionë euro e që është dhjetëvjeçare, Danimarka ka marrë me hua 300 qeli të burgjeve në Kosovë. Të burgosurit danezë që janë të dënuar edhe me dëbim nga vendi do të vuajnë dënimin në Kosovë.