Arbëri

Marrëveshja e Danimarkës për të marrë hua burgje në Kosovë po shihet si e dëmshme

 

Gazeta daneze “Altinget” ka shkruar të martën për marrëveshjen mes Danimarkës dhe Kosovës, në bazë të cilës Danimarka do të marrë hua 300 qeli të burgjeve në Kosovë.

Gazeta daneze shkruan se kjo marrëveshje është e dëmshme, pasi rrezikon fëmijët.