Arbëri

Nënshkruhet Traktati që të burgosurit e Danimarkës ta vuajnë dënimin në Kosovë

 

Është nënshkruar Traktati mes Kosovës dhe Danimarkës, me të cilën të burgosurit në Danimarkë do të transferohen për ta vuajtur dënimin në Kosovë.

Kosova dhe Danimarka kishin arritur një marrëveshje, me të cilën Danimarka dërgon 300 të burgosur për ta vuajtur dënimin në Kosovë. Ndërkohë vlera e marrëveshjes është 210 milionë euro. Marrëveshja është e vlefshme për dhjetë vjet.