Arbëri

Tre mjekë sulmohen nga qentë endacakë

 

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka konfirmuar se janë sulmuar tre mjekë nga qentë endacakë.

Sipas SHSKUK-së, dy mjekë janë sulmuar në oborrin e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe një jashtë QKUK-së.