Arbëri

Kurti për aksidentin e ministres Hajdari: Në rrugë nuk ka pasur shenja frenimi

Kryeministri Albin Kurti
 

Kryeministri Albin Kurti, ka folur rreth aksidentit të ministres së Ekonomisë, Tregtisë dhe Ndërmarrësisë, Rozeta Hajdari.

Ai ka thënë se në rrugë nuk ka pasur shenja të frenimit, gjë që sipas tij kuptohet se nuk ka pasur as shpejtësi më tepër se ç ‘duhet.