Arbëri

Vdiq ish-shefi i Zyrës së SHBA-së në Kosovë, ambasadori John Menzies

 

Ish-Shefi i Zyrës së SHBA-së në Kosovë, ambasadori John Menzies, ka vdekur, ka bërë të ditur të hënën, presidentja e vendit, Vjosa Osmani.

Ajo shkroi në Twitter se ambasadori Menzies ishte mik i madh i Kosovës dhe se në ditët më të errëta, i përforcoi thirrjet për paqe dhe pavarësi.