Arbëri

Kusari-Lila: Serbia mund të mbajë zgjedhje në Kosovë me kërkesë zyrtare dhe sipas ligjeve tona

Foto: Driton Paçarada/KOHA
 

Shefja e Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila, ka deklaruar se zgjedhjet e Serbisë në Kosovë mund të mbahen vetëm nëse Serbia bën kërkesë për mbajtjen e tyre bazuar në ligjet e aplikueshme të Kosovës dhe në praktikat evropiane.

Në konferencën për media të mbajtur pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit, Kusari-Lila deklaroi se Kosova deri më tani nuk ka marrë asnjë kërkesë nga Serbia për mbajtjen e zgjedhjeve.