Arbëri

Sali Berisha rikthehet në Kuvend pas 4 muajsh

 

Pas një mungese gati 4-mujore Sali Berisha është rikthyer në Kuvendin e Shqipërisë.

Ai tha se po rikthehet vetëm për respekt të popullit dhe takimet me foltoren kanë qenë për të parlamenti i vërtetë.