Arbëri

Reduktimet e rrymës, më të gjata e më të shpeshta se që lajmëroi KEDS-i

 

Kompania për shpërndarjen e rrymës KEDS, të mërkurën njoftoi se është e detyruar të nis me reduktimin e rrymës për familje e biznese në Kosovë, për shkak të mungesës së saj dhe rritjes enorme së çmimit në tregjet ndërkombëtare.

Në njoftim u bë e ditur se reduktimet do të nisin të enjten dhe se do të zgjasin nga dy orë në ditë.