Arbëri

Kandiq: Serbia po mundohet të prodhojë një “histori të re”

 

Ish-drejtoresha e Fondit joqeveritar për të Drejtën Humanitare në Serbi, Natasha Kandiq, thotë se ministri i Brendshëm i Serbisë, Aleksandar Vullin, sërish jep një pasqyrë të pasaktë të Reçakut dhe asaj që është vërtetuar për atë krim.

Ajo thotë se bëhet fjalë për strategjinë e Serbisë për të prodhuar një “histori të re”.