Arbëri

Asnjë i dyshuar nga vrasjet në Gllogjan, Qeverisë i kërkohet të mos flasë në emër të drejtësisë

 

11 ditë kanë kaluar që nga vrasja e dy nxënësve dhe shoferit të një autobusi në Gllogjan si dhe plagosjes së një nxënësi tjetër.

Që nga ajo ditë ende nuk ka as të dyshuar për këtë vrasje, ndonëse në vazhdimësi është thënë se janë disa pista të hetimi dhe se janë duke pranuar sasi të madhe të informacionit.