Arbëri

Familja e shoferit të vrarë në Gllogjan nuk di për ndonjë konflikt të të ndjerit me dikë

 

Në familjen e Gani Gjokajt në Skivjan të Gjakovës është hapur dera për ngushëllime. Babai Xhaferi dhe familja e gjerë po presin njerëz për ngushëllime pas vrasjes së mbrëmshme në Gllogjan të Deçanit, ngjarje kjo që tronditi të gjithë Kosovën.

As babai i viktimës, Xhaferi, as familjarët tjerë nuk mund të thonë diçka rreth shkaqeve apo motiveve të vrasjes.