Arbëri

Pacolli: Kurti mori atë që donte, vijën e kuqe nga SHBA-ja

 

Kryetari i Aleancës Kosova e Re dhe deputeti Behgjet Pacolli e ka parë si kambanë alarmi mosftesën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Kosovën që të marrë pjesë në Samitin për Demokraci.

SHBA-ja sot njoftoi se Kosova s’është në mesin e 100 shteteve të ftuara për pjesëmarrje në këtë samit. Arsyetimi ishte se “jo të gjithë partnerët mund të akomodohen në këtë nismë”.