Arbëri

Në Prishtinë, Vetëvendosja merr më së shumti vota me kusht

 

Ka përfunduar numërimi i votave me kusht dhe atyre për nevoja të veçanta për Komunën e Prishtinës.

Më së shumti vota ka marrë kandidati për kryetar të kryeqytetit nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosjes, Arben Vitia. Nga të dhënat e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Arben Vitia ka marrë 843 vota.