Arbëri

GLPS për Raportin e KE-së: Kosova s’ka arritur rezultate të dëshirueshme

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Grupi për Studime Juridike dhe Politike ka mbajtur konferencë lidhur me të gjetura e Raportit të Komisionit Evropian.

Sipas tyre, në këtë raport Kosova nuk veçohet për ndonjë reformë të thellë strukturore për të cilën janë arritur rezultate të dëshirueshme siç ndodhë me rajonin.