Arbëri

Në votat për kuvende komunale VV-ja, LDK-ja e PDK-ja shumë afër njëra-tjetrës

 

Në votat për kuvendet komunale, prinë Lëvizja Vetëvendosje me 22.54 për qind, pasuar nga LDK-ja që ka 22.51 për qind dhe PDK-ja që i ka 22.05 për qind.

AAK-ja është e katërta me 11.9 për qind, ndërsa Lista Serbe e pesta me 7.6 për qind.