Arbëri

Ambasada britanike mbështet aksionin e djeshëm për luftim të kontrabandës

 

Ambasada britanike në Kosovë ka shprehur mbështetje për aksionin e djeshëm në disa komuna për ndaljen e kontrabandës me mallra dhe krimit të organizuar.

Në reagimin e ambasadës thuhet se veprimi kundër krimit të organizuar është në interes të të gjithë qytetarëve të Kosovës dhe e mbështesin Qeverinë e Kosovës në respektimin e sundimit të ligjit në të gjithë Kosovën.