Arbëri

Shefi i Pfizerit mbërrin në Tiranë, i impresionuar nga Edi Rama

 

Shefi ekzekutiv i Pfizerit, Albert Bourla, ka mbërritur në Tiranë dhe sot së bashku me kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama, kanë vizituar ambientet e Qendrës së Vaksinimit “Air Albania”.

Nga atje, Bourla tregoi detaje të vizitës së parë me Ramën në New York, duke thënë se e ka impresionuar për shkak se në një kohë kur askush nuk udhëtonte, Rama preferoi të shkojë personalisht në zyrat e Pfizerit. Duke e quajtur Ramën një lider jo vetëm të Shqipërisë, por edhe të Ballkanit, Borula shtoi se kryeministri i ka dhënë dhuratë një pikturë të tij.