Arbëri

AKP-ja vendos për ulje të pagave për 30 për qind për anëtarët e saj

 

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit, ka vendosur sot për ulje të pagës për 30 për qind dhe për eliminim të tërësishëm të pagesave për takime për anëtarët e këtij bordi.

Sipas njoftimi të AKP-së në Facebook, ky vendim “pothuajse përgjysmon kompensimin e anëtarëve të Bordit”.