Arbëri

Rama: Ballkani i Hapur s’është arsye për probleme mes Kosovës dhe Shqipërisë

Foto: Associated Press/AP
 

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka deklaruar se nisma e Ballkanit të Hapur nuk është arsye për të pasur probleme mes Kosovës dhe Shqipërisë, duke theksuar se “është një arsye për të diskutuar qetësisht”

Rama ka theksuar se marrëdhëniet mes dy qeverive janë normale, dhe se të dyja kanë potencial të jashtëzakonshëm.