Arbëri

Mustafa bën thirrje të mblidhet Këshilli i Sigurisë

 

Ish-kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, në një postim në Facebook, ka thënë se për shkak të situatës në veri të vendit, duhet të thirret Këshilli i Sigurisë së vendit.

Në një postim të rrallë në Facebook, që nga largimi prej kreut të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Mustafa e ka konsideruar tepër serioze dhe të rrezikshme situatën e fundit.