Arbëri

Policia e Kosovës dhe ajo e Serbisë vëzhgojnë njëra-tjetrën me dylbi

 

Policë serbë janë parë pasditen e së mërkurës në malin pranë kufirit në Jarinjë në veri, nga zyrtarë të Policisë së Kosovës. Të dyja forcat policore po vëzhgojnë njëra-tjetrën me dylbi.

Siç ka mësuar KOHA, Policia e Kosovës i ka identifikuar së paku 10 policë serbë. Informatat janë që ka lëvizje të tyre pranë kufirit.