Arbëri

Basha: Kosova ka të drejtën për reciprocitet si shtet, Serbia duhet ta kuptojë këtë

 

Kryetari i Partisë Demokratike të Shqipërisë Lulzim Basha ka reaguar pasi Kosova ka vendosur masë reciprociteti ndaj Serbisë për targa të automjeteve.

Ai në një postim në Twitter ka thënë se gjuha kërcënuese e Beogradit i përket së kaluarës dhe si e tillë ajo nuk mund të kthehet.