Arbëri

Jakurti: Tregtarët mund të gjejnë rrugë alternative pos Serbisë

 

Ekonomisti Edison Jakurti në emisionin “60 Minuta”, ka thënë se masa reciprociteti është dashur të merren qysh më herët ndaj Serbisë, si nga Qeveria ashtu edhe konsumatorët kosovarë, ndaj mallrave nga Serbia.

Jakurti ka thënë se tregtarët mund të gjejnë rrugë alternative për tregti, dhe jo domosdo të jenë të detyruar të kalojnë përmes Serbisë për t’u futur në Kosovë.