Arbëri

Kurti: Në nëntor do të udhëtoj për në SHBA

Foto: KOHA
 

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, do të bëjë vizitë zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në muajin nëntor. Këtë e ka deklaruar sot në Kuvendin e Kosovës, duke thënë se nuk ka aplikuar për vizë deri më tani pasi s’ka pasur synim të shkojë.

“Mirëpo, në SHBA do të udhëtoj në nëntor. Bëhet fjalë për koordinim të brendshëm që unë besoj që është i duhur dhe i mirë për shtetin tonë”, tha ai.