Arbëri

MPB-ja: Mos i përdorni për kalim pikat Bërnjak dhe Jarinjë

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Ministria e Punëve të Brendshme u ka bërë thirrje qytetarëve që të mos i përdorin pikat kufitare Bërnjak dhe Jarinjë të Mitrovicës, pasi mund të paraqiten pengesa në rrugë.

Përmes një komunikate, qytetarët që qarkullojnë në dalje të Kosovës në drejtim të Serbisë, mund t’i shfrytëzojnë targat serbe, por në hyrje të Kosovës, duhet përdorur ata kosovare.