Arbëri

ZPS-ja nxjerr detaje nga dosja paraprake në rastin e Gucatit dhe Haradinajt

 

Zyra e Prokurorit të Specializuar ka dorëzuar versionin e redaktuar publik të dosjes paraprake në çështjen kundër Gucatit dhe Haradinajt.

Në këtë version, i cili është bërë publik nga Dhomat e Specializuara në Hagë, paraqitet rasti për ish-krerët e OVL të UÇK-së të cilët akuzohen për pengim të drejtësisë për shkak të dosjeve të cilat u dorëzuan në tri pako para zyrës së OVL-së në Prishtinë në vitin 2020.