Arbëri

COVID-19: Në SHSKUK po trajtohen 39 pacientë më pak se dje

 

Për një ditë, për 39 është ulur numri i pacientëve që po trajtohen kundër COVID-19 në spitalet dhe klinikat e Kosovës, bazuar në raportin ditor të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës.

Përderisa të martën në SHSKUK po trajtoheshin 1259 pacientë, sipas njoftimit, sot janë duke u trajtuar 1220.