Arbëri

Ballina e gazetës zvicerane me thirrje shqip për vaksinim

 

Ballina e gazetës së madhe zvicerane “Blick” të shtunën ka bërë thirrje urgjente për shqiptarët në këtë shtet, që të vaksinohen kundër COVID-19.

Pak ditë pasi në mediat zvicerane u raportua se një pjesë e madhe e të shtrirëve në spitalet e këtij shteti janë persona me prejardhje të huaj që nuk janë vaksinuar kundër virusit dhe në të shumtën e rasteve nga pushimet janë kthyer të infektuar, një thirrje për vaksinim urgjent po u bëhet edhe diasporës shqiptare në Zvicër.