Arbëri

SBASHK-u nuk ka informatë për shtyrjen e vitit shkollor

 

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, Rrahman Jasharaj ka thënë se janë në pritje të vendimit të Ministrisë së Arsimit për fillimin e vitit të ri shkollor, teksa u shpreh për Ekonomia Online se nuk ka ende një informacion zyrtar nëse fillimi i vitit shkollor do të shtyhet për shkak të pandemisë.

KOHA ka raportuar se fillimi i vitit shkollor është shtyrë për 13 shtator.