Arbëri

Strehimi i afganëve çështje e ndjeshme e sigurisë, ende s’janë bërë të ditura detajet

 

Qeveria e Kosovës është duke i diskutuar me Shtetet e Bashkuara detajet e strehimit dhe mbrojtjes së refugjatëve nga Afganistani.

Rreth çështjes së afganëve pasi shteti ra në duart e talebanëve është deklaruar të martën edhe kryeministri Kurti që ka thënë se shifrat, kohëzgjatja dhe vendi i strehimit do të bëhen të ditura së shpejti.