Arbëri

KPK-ja inicion procedurë disiplinore ndaj prokurores Shemsije Asllani

Foto: KOHA
 

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) ka reaguar lidhur me skandalin e përgjimeve duke bërë të ditur se është duke i përcjellë me vëmendje audio-incizimet e plasuara nga disa portale dhe është i përkushtuar për të siguruar se sistemi prokurorial dhe KPK-ja vepron vetëm konform Kushtetutës dhe ligjeve në fuqi.

Reagimi i KPK-së ka ardhur tek ditën e mërkurë, rreth orës 19:00, pas një jave heshtjeje nga ky institiucion.