Arbëri

Lumezi i heshtur përballë incizimeve që e inkriminojnë

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, për rreth një javë është përmendur disa herë në incizime të publikuara nga portali Shqip.

 

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, për rreth një javë është përmendur disa herë në incizime të publikuara nga portali Shqip.

Bllokimi i një veture nga hetuesia ishte bërë shkas që pronari i kësaj makine, të kontaktonte me zyrtarë në funksione të larta të shtetit. Në ndihmë deri tash del t’i kishin dalë ish-drejtori i Inteligjencës Financiare, prokurorja e Krimeve të Rënda, Shemsije Asllani, si dhe anëtari i KGJK-së e gjyqtari i Apelit, Driton Muharremi. Emri i kryeprokurorit Lumezi përmendej si adresa e cila do të ndihmonte në zgjidhjen e problemit.