Arbëri

Sindikata e Punëtorëve të RTK-së kërkon përfshirjen në përzgjedhjen e Bordit të ri

FOTO: KOHA
 

Sindikata e Punëtorëve të RTK-së ka kërkuar nga anëtarët e Komisionit për Media që të njoftohen për procedurat e përzgjedhjes së anëtarëve të rinj të Bordit të televizionit publik.

‘’Si Sindikatë kërkojmë që të jemi pjesë e këtij procesi si vëzhgues. Ne do t'i ndjekim nga afër zhvillimet dhe procedurat që do të ndiqen për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Bordit dhe nëse nuk zbatohen rekomandimet e Agjencisë Britanike, ne do të ndërmarrim hapa konkretë ligjorë’’, thuhet në komunikatën e tyre.