Arbëri

Specializantët paralajmërojnë ndjekjen e rrugёve ligjore nёse nuk u paguhen kujdestaritё shtesё

 

Oborri i Shёrbimit Spitalor tё Klinikave Universitare nё Kosovё ishte plot me specializantë këtë të enjte.

Nëpërmjet një proteste, ata kërkuan qё t’u paguhen kujdestaritё shtesё 24-orёshe dhe ato gjatё ditёve tё festave.