Arbëri

Pija energjike GO+ me datën 15 gusht dhuron preminë kryesore Tesla Model X

 

Tashmë janë bërë disa muaj nga fillimi i lojës shpërblyese “Fito dhe Fluturo” të pijes energjike GO+

Gjatë këtyre muajve janë dhuruar mijëra shpërblime ditore dhe javore. Me datën 15 gusht do të dhurohet premia e madhe vetura elektrike TESLA MODEL X.