Arbëri

Shoferi që shkaktoi vetaksidentin dërgohet në Prokurori

FOTO: SBonline
 

Shoferi i cili shkaktoi vetaksidentin mëngjesin e së dielës në Slavonski Brod të Kroacisë është dërguar para Prokurorisë së Qarkut.

Ai është sjellë në gjykatë i prangosur dhe i shoqëruar nga dy policë, derisa është parë se ka disa pika gjaku në këmishën që mbante veshur.