Arbëri

ARKEP-i thotë se incidentet me mesazhe në Deçan janë evituar

FOTO: KOHA
 

Pas raportimit të KOHËS për mesazhet e operatorit serb MTS përreth zonës së Manastirit të Deçanit, Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare ka thënë se ka marrë masat e duhura dhe ka arritur të evitojë këto incidente ditën e sotme.

ARKEP-i tutje ka shtuar se janë në përgatitje të masave për entitetet përgjegjëse rreth këtij incidenti.