Arbëri

Ambasada e SHBA-së: Kosova, lidere në luftën kundër terrorizmit dhe ekstremizmit

Foto: KOHA
 

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, ka reaguar lidhur me kthimin e 11 qytetarëve të Kosovës nga zonat e konfliktit të Siri, duke thënë se Kosova po jep një shembull për të tjerët.

Në një postim në Twitter, Ambasada ka theksuar se Kosova është lider në luftën kundër terrorizmit dhe ekstremizmit.