Arbëri

Anëtari i PDK-së del pro shkarkimit të bordeve: S’është koha për vajtime

 

Përkundër se partia e tij doli të enjten kundër shkarkimit të anëtarëve të Bordit të Radio Televizionit të Kosovës, Qemajl Mustafa, anëtar i Partisë Demokratike të Kosovës ka thënë se “është koha e fundit” që të mos vajtohet, por të përcillet me përkushtim puna e bordeve të reja.

Të enjten, Kuvendi i Kosovës shkarkoi anëtarët e Bordit të RTK-së. Shkarkimi u bë vetëm me votat e deputetëve të pushtetit. Deputetët e opozitës kritikuan qasjen e Qeverisë për shkarkimin e bordeve të ndërmarrjeve dhe institucioneve duke thënë se po bën “kapje” të re.