Arbëri

Prokuroria kërkon paraburgim për të arrestuarin në Gazimestan

Foto lustrim
 

Dy ditë pasi u arrestua me dyshimet për “nxitje të përçarjes dhe mos durimit”, shtetasi nga Mali i Zi R.J. ka dalë këtë të hënë para Gjykatës.

Seanca ndaj tij ka nisur në orën 10 të mëngjesit. Zëdhënësja e Gjykatë Themelore të Prishtinës, Mirlinda Gashi ka konfirmuar për Kohën se gjykata ka pranuar kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj shtetasit të Malit të Zi.