Arbëri

Serbët ftojnë Kurtin për vizita në komunat e tyre

 

Përfaqësues të ndryshëm të komunave me shumicë serbe si Graçanica, Parteshit e Novobërda thonë se kryeministri i Kosovës Albin Kurti është i mirëseardhur t’i vizitojë, “por vetëm nëse ka qëllim të mirë”.

Sipas tyre, Qeveria Kurti 2 po i bën 100 ditë prej se është në detyrë dhe nuk ka vizituar asnjë komunë me shumicë serbe në Kosovë, shkruan Kossev të enjten.