Arbëri

Vuçiqi falënderon policët serbë, thotë se e mbrojtën Kosovën kur u sulmua nga jashtë

Foto: Facebook
 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka falënderuar zyrtarët policorë serbë, duke thënë se ata mbrojtën “territorin e Kosovës kur u sulmua nga jashtë”.

Vuçiq ka thënë këto fjalë gjatë Ditës së Ministrisë së Punëve të Brendshme të Serbisë dhe Ditës së Policisë.