Arbëri

Gripi i shpendëve, Shqipëria ndalon tregtimin e tyre në rrugë

Foto lustrim
 

Ministria e Bujqësisë në Shqipëria ka kërkuar nga çdo bashki që të marrë masa për ndalimin e tregtimit të shpendëve në rrugë dhe hapësira të tjera publike.

Ministrja e Bujqësisë dhe e Zhvillimit Rural Milva Ekonomi ka mbajtur një takim virtual të koordinuar nga Ministria e Brendshme përmes Këshillit Konsultativ, me përfaqësues nga Bashkitë.