Arbëri

Mblidhet Kryesia, në rend dite Projektligji për Automjete dhe zgjedhja e anëtarëve të KSHC-së

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

(EO) - Shefat e Grupeve Parlamentare janë mbledhur për të vendosur për mbajtjen e seancë së re të Kuvendit.

Në rend dite është shqyrtimi i parë i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Automjete si dhe Shqyrtimi i propozimit të Qeverisë për ratifikimin e shtatë anëtarëve të Këshillit Shtetëror të Cilësisë të Agjencisë Kosovare të Akreditimit.