Arbëri

Shtatë parimet e dialogut sipas Rekës

Foto: Ilustrim
 

Ish-ministri i Integrimeve Evropiane dhe profesori Blerim Reka ka postuar në faqen e tij zyrtare në Facebook shtatë parime për dialogun Kosovë-Serbi, pjesë e librit të tij, “Balkans Geopolitics: Between Cold War and Hot Peace”.

Ai ka thënë se që nga publikimi i librit, sot pas dy vjetësh ka ndryshuar shumëçka, por sipas tij, nuk ka humbur aktualiteti i parimeve të cilat ai i kishte përmendur.