Arbëri

​IPK-ja anëtarësohet në NIAIA të SHBA-së

Foto lustrim
 

Inspektorati Policor i Kosovës ka pranuar konfirmimin për anëtarësimin e plotë në Shoqatën Kombëtare të Hetuesve të Punëve të Brendshme (NAIA – National Internal Affairs Investigators Association) të SHBA-së.

Përmes një njoftimi IPK thekson se është anëtari i parë nga organizatat mbikëqyrëse policore të Ballkanit dhe Evropës që anëtarësohet në këtë shoqatë.