Arbëri

Hyseni: Në Kosovë qarkullojnë ilegalisht katër trena serbë

 

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë ka shqyrtuar Raportin vjetor të Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave për vitin 2020.

Shkumbin Hyseni anëtar i Bordit të Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave ka thënë se janë katër trena serbë që qarkullojnë ilegalisht.