Arbëri

Rastet “Kokaina”, “Thesari” dhe “Eufond” shënjestrohen nga Prokuroria

 

Prokuroria Speciale e Kosovës ka vendosur t’i shënjestrojë tri rastet e fundit të njohura si “Eufond”, “Thesari” dhe “Adriatiku”.

Kjo prokurori përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se rasti i parë i shënjestruar është rasti i njohur si “Eufond”, ku akuzohej një zyrtare e BE-së se kishte keqpërdorur fonde në vlerë miliona euro.