Arbëri

Vaksinimi në “1 Tetori” sot po realizohet normalisht

Foto: KOHA
 

Vaksinimi në qendrën “1 Tetori” në Prishtinë, sot është duke u zhvilluar normalisht.

Gjatë të shtunës, kësaj qendre ia kanë mësyrë për vaksinim të moshuarit mbi 65 vjeç të cilët kanë aplikuar paraprakisht dhe të cilët janë kontaktuar nga Ministria e Shëndetësisë.